A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бокіймівська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень права

Тиждень права

          В усіх закладах загальної середньої освіти Бокіймівської сільської ради упродовж 03-07 грудня 2018 року було проведено Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини. З учнями 1-11 класів проведено: бесіди «За що ми відповідаємо», «Вчимося жити в правовій державі», «Знати і виконувати Закон держави», «Плекаємо в собі громадянина України», розмови у дружньому колі «Права людини та її обов’язки», «Підлітку про право та закон», турнір правознавців «Чи знаю я закон», інтелектуальна гра «Таємниця Олімпу», правовий квест «Конвенція ООН про права дитини», «Особливості відповідальності неповнолітніх», юридична гра «Юридичний футбол», тренінг «Підлітки мають знати свої права», гра-подорож «Мораль, Право, Закон», морально-правова експрес-гра «Подорож країнами закону». Для учнів 7-11 класів Смордвівської ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано зустріч з представником правоохоронних органів. Упродовж тижня було організовано виставку малюнків учнів закладів загальної середньої освіти «Права дитини в малюнках», «Що ми знаємо про свої права». В публічно-шкільних бібліотеках організовані книжкові виставки про права людини та іншої літератури правового змісту «Знай та поважай свої права».

12:03 19.12.2018

День Молоді і Міжнародний Олімпійський день

День Молоді і Міжнародний Олімпійський день

24.06.18. в селі Бокійма проведено Олімпійський день та спортивно - масові заходи до Дня Молоді. До участі у заходах були залучені учні закладів загальної середньої освіти Бокіймівської сільської ради. В рамках заходу проведено пробіг, вікторини на олімпійську тематику та спортивні змагання з міні-футболу. Переможці та учасники змагань отримали медалі, грамоти, сувеніри та призи з спортивною символікою.

15:16 26.06.2018

Держпродспоживслужба в Рівненській області

Держпродспоживслужба в Рівненській області

Млинівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області інформує, що в зв'язку із ускладненнням погодніх умов зливами, виникає ризик підтоплення  деяких поселень, і в першу чергу, будинків приватного сектора, розташованих в низинах та джерела централізованого господарсько-питного, децентралізованого водопостачання (шахтні колодязі), місця відпочинку населення.  У зв’язку з цим можлива загроза виникнення спалахів гострих кишкових захворювань, спричинених вживанням забрудненої збудниками кишкових інфекцій води та продуктів.

16:41 19.06.2018

Мама

Мама

Мама… В цьому слові ціле життя. Саме мама відчинила нам двері в цей світ, вона вчила робити перші кроки, співала пісні і наповнювала наші дитячі серця добром. Лиш згодом, коли ми дорослішаємо, починаємо розуміти, що немає у світі нічого відкритішого за материнську душу і нічого більш важливого, ніж її доброта і любов.

16:50 12.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь