Бокіймівська громада
Рівненська область, Дубенський район

Реорганізація Війницької гімназії

Дата: 31.05.2024 14:25
Кількість переглядів: 50

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

УКРАЇНА

БОКІЙМІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

___________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ №____

 

від « ___» _______ 20__ року                                                                                       с. Бокійма

 

Про перепрофілювання (зміну типу) Війницької

гімназії Бокіймівської сільської ради Дубенського

району Рівненської області у Війницьку початкову

школу Бокіймівської сільської ради Дубенського

району Рівненської області

 

Відповідно до статті 143 Конституції України, статті 59 Господарського кодексу України, статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 25, 66 Закону України «Про освіту», статтями Закону України «Про повну загальну середню освіту», статтями 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, пункту 10.1 Статуту Війницької гімназії Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області, затвердженого рішенням сесії Бокіймівської сільської ради від 10.11.2021 № 460, враховуючи розпорядження Бокіймівського сільського голови №53/05-05 від 30.05.2024 року «Про затвердження плану заходів з оптимізації мережі та функціонування закладів загальної середньої освіти Бокіймівської сільської ради» за результатами громадського обговорення проекту цього рішення, оприлюдненого __________________ (протокол від ______________ № _____), з метою ефективного використання наявних ресурсів і бюджетних коштів, у рамках формування оптимальної мережі закладів загальної середньої освіти з урахуванням наявного учнівського контингенту, враховуючи низьку наповнюваність класів учнями, за погодженням з постійною комісією з питань планування бюджету, фінансів, мандатну та з питань депутатської діяльності та етики, Бокіймівська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Перепрофілювати (змінити тип) та змінити найменування юридичної особи із «Війницька гімназія Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області (код ЄДРПОУ – 22569539) на «Війницьку початкову школу Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області».

Скорочена назва – «Війницька початкова школа».

2. Забезпечити функціонування наступних структурних підрозділів у складі Війницької початкової школи Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області з 01 вересня 20__ року:

- початкова освіта, що забезпечує здобуття початкової освіти (1-4 класи).

3. Встановити, що Війницька початкова школа Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області є правонаступником усіх майнових та немайнових прав та обов'язків Війницької гімназії Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області.

5. Затвердити Статут Війницької початкової школи Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області в новій редакції (далі – Статут), що додається.

6. Уповноважити директора закладу ГЛУЩУК Тетяну Володимирівну провести необхідні дії щодо реєстрації змін до відомостей про юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

7. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв’язків Бокіймівської сільської ради Марії ШЕРЕМЕТІ, здійснити організаційно-правові заходи , передбачені чинним законодавством у зв’язку з перепрофілюванням (зміною типу) закладу, а саме:

- повідомити директора школи ГЛУЩУК Тетяну Володимирівну про зміну істотних умов праці.

8. Директору Війницької гімназії Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області ГЛУЩУК Тетяні Володимирівні:

1) забезпечити педагогічним працівникам, здобувачам освіти дотримання їхніх прав і захист інтересів відповідно до вимог чинного законодавства;

2) вжити заходи, передбачені статтею 49-2 Кодексу законів про працю України та статтею 22 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», в тому числі, повідомити під особистий підпис працівників про скорочення штату та майбутнє вивільнення у зв’язку з пониженням ступеня даного закладу освіти і забезпечити гарантію дотримання їх прав та інтересів відповідно до чинного законодавства України;

9. Визнати такими, що втратили чинність, рішення Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області:

1) від 10.11.2021 № 460 «Про затвердження статуту Війницької гімназії Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області»;

2) від 30.10.2020 № 931 «Про затвердження структури та штатної чисельності Війницької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Бокіймівської сільської ради Млинівського району Рівненської області» з 01 вересня 20__ року;

3) пункт 2 рішення від 12.10.2021 № 437 «Про зміну найменувань юридичних осіб закладів загальної середньої освіти Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області».

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування бюджету, фінансів, мандатна та з питань депутатської діяльності та етики (голова комісії Добровчан А.М.).

 

 

Сільський голова                                                                                        Сергій ПАВЛЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь