Бокіймівська громада
Рівненська область, Дубенський район

Ліквідація Аршиченської філії Хорупанської гімназії

Дата: 31.05.2024 14:24
Кількість переглядів: 55

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

УКРАЇНА

БОКІЙМІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

___________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ №____

 

від « ___» _______ 20__ року                                                                                       с. Бокійма

 

 

Про припинення діяльності шляхом

закриття (ліквідації) Аршичинської філії

Хорупанської гімназії Бокіймівської

сільської ради Дубенського району

Рівненської області

 

Відповідно до ст.25, п.2 ст.66 Закону України «Про освіту», п.5 ст.12, ст.32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою ефективного використання наявних ресурсів і бюджетних коштів, у рамках формування оптимальної мережі закладів загальної середньої освіти з урахуванням наявного учнівського контингенту, враховуючи низьку наповнюваність класів учнями, оптимізацію мережі закладів освіти на території Бокіймівської сільської ради, за погодженням з постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, мандатну та з питань депутатської діяльності та етики, Бокіймівська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити діяльність шляхом закриття (ліквідації) Аршичинської філії Хорупанської гімназії Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області з 01 вересня 20__ року, що розташована за адресою: 35181, Рівненська область, Дубенський район, село Аршичин, вул. Шевченка, будинок, 23А.

2. Директору Хорупанської гімназії Бокіймівської сільської ради Дубенського району Рівненської області здійснити відповідні дії щодо припинення (ліквідації) Аршичинської філії згідно з вимогами чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування бюджету, фінансів, мандатна та з питань депутатської діяльності та етики (голова комісії Добровчан А.М.).

 

 

 

 

Сільський голова                                                                                        Сергій ПАВЛЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь