A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бокіймівська громада
Рівненська область, Дубенський район

«Щодо дотримання протиепідемічних вимог в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19»  

Дата: 05.11.2020 13:53
Кількість переглядів: 455

 

«Щодо дотримання протиепідемічних вимог в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19»

 

Млинівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повідомляє, у зв’язку з тим, що епідемічна ситуація з коронавірусної інфекції, як в області так і в районі погіршилася та враховуючи, що Млинівський район із 02 листопада оголошений «червоний» рівень епідемічної небезпеки, Держпродспоживслужба ще раз закликає керівників та працівників громадських закладів, торгівлі продовольчих та непродовольчих товарів, ринку, перукарнями, закладами стоматологічної допомоги, та всіх громадян району неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів для збереження власного здоров’я та здоров’я населення.

Тому, наголошуємо на дотриманні вимог тимчасових протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, а саме:

1.Допуск в приміщення здійснювати виключно за наявності вдягнутої медичної маски (у тому числі виготовленої самостійно) або респіратора, та після проходження безконтактного температурного скринінгу (працівників закладу).

2. Організувати місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками з концентрацією активно діючої речовини понад 60% для ізопропілового  та понад 70% для етилового спиртів.

3.Використовувати диспенсери з антисептиками (за потреби).

4.Кількість відвідувачів, які одночасно перебувають у закладі, має не перевищувати кількості, з розрахунку одна особа на 10 метрів квадратних  площі зали.

5.Дотримуватись принципу соціального дистанціювання (1,5-2 метри).

6.Проводити дезінфекцію контактних поверхонь кожні три години, вологе прибирання та дезінфекція всіх приміщень (використовувати зареєстровані та дозволені до використання деззасоби).

7. Утримання від контакту з особами, які мають симптоми респіраторних захворювань.

       Відповідальність за роботу закладів, дотримання протиепідемічних вимог працівниками та відвідувачами покладається на керівництво та адміністрацію об’єкта господарювання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь